Recept

Gevulde wafeltjes van bladerdeeg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Superlekker én super­snel hapje. Kant-en-klaar deeg zoals bladerdeeg, pizzadeeg, kruimeldeeg of filodeeg (al dan niet uit de vriezer) is ideaal om een snelle pizza, quiche of hartige taart mee te maken. Slaatje erbij en je kuntbliksemsnel aan tafel.

bereiding
  1. 1

    Verhit een wafelijzer en borstel het in met arachideolie. Halveer elk stukje bladerdeeg. Beleg 1 helft met verkruimelde feta en enkele blaadjes spinazie. Kruid met peper en leg het tweede stukje deeg erop.

  2. 2

    Duw het bladerdeeg wat steviger op elkaar. Leg het met een spatel in het wafelijzer.

  3. 3

    Bak de bladerdeegwafels krokant in ongeveer 4 à 5 minuten. Snij ze in driehoekjes en serveer met wat blaadjes spinazie erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde wafeltjes van bladerdeeg

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!