Recept

Chocolade-ijs met kastanjecrème en krokantje van brickdeeg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Chocoladeijs met een winterse twist, ideaal voor de feestdagen.

bereiding
  1. 1

    Maak de krokantjes van brickdeeg. Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter. Bestrijk de vellen brickdeeg met de gesmolten boter en bak ze in 10 minuten goudbruin in de oven. Laat afkoelen en breek in stukken.

  2. 2

    Snij de gekookte kastanjes in stukken. Schep in elke kom 2 bollen chocolade-ijs. Spuit er een toefje kastanjecrème bij en lepel er warme chocoladesaus over. Werk af met de stukjes kastanje en een krokantje van brickdeeg.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolade-ijs met kastanjecrème en krokantje van brickdeeg

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!