Recept

Broccoli en balletjes van lamsgehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Garam masala is een oosterse kruidenmengeling met korianderzaad, komijn en paprikapoeder. Het geeft je gehaktballetjes een lekkere twist (en matcht goed met de rozijnen)!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Spoel de broccoli en snij in roosjes. Pel en plet de knoflook.

  2. 2

    Meng het lamsgehakt met het ei, het paneermeel, de knoflook, de garam masala, peper en zout. Roer goed om en rol balletjes van de mengeling.

  3. 3

    Leg de broccoliroosjes op de bakplaat, kruid met peper en zout. Leg de lamsgehaktballetjes tussen de broccoli, besprenkel alles met voldoende olijfolie en zet 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal uit de oven, strooi de pistachenoten en rozijnen op de plaat en zet nog 3 minuten in de oven. Serveer warm of lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broccoli en balletjes van lamsgehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!