Recept

Linguine met notenroomsaus en sterretjes van rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijke pasta met notenroomsaus, ideaal voor tijdens de feestdagen.

bereiding
  1. 1

    Mix de walnoten glad met de pecorino, de artisjokken 30 ml water en 60 ml olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet apart.

  2. 2

    Schil de rode bieten en snij in plakjes. Steek er sterretjes uit met een uitsteekvorm en bak ze beetgaar in boter. Kruid met peper en zout. Bak ook de raapjes in boter beetgaar en lichtjes bruin. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en bewaar 250 ml van het kookvocht. Bak de pata negra krokant in een droge pan met antiaanbaklaag .

  4. 4

    Warm de noten-artisjoksaus op met het kookvocht. Voeg de pasta, de rauwe spinazie en de raapjes toe en meng goed door elkaar. Schep de pasta op de borden en werk af met de verbrokkelde pata negra, de bietenblaadjes en de sterretjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Linguine met notenroomsaus en sterretjes van rode biet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!