Omelet met garnalen, radijsjes en een green goddess-yoghurtsausje
bereiding
-
1
Maak de green goddess-saus. Pel en snipper de knoflook. Pluk de blaadjes van de groene kruiden en hak grof. Mix de kruiden met de knoflook, citroen en een scheutje water fijn. Roer er de mayonaise en de zure room door zodat je een mooie, frisse groene saus krijgt. Zet in de koelkast.
-
2
Breek de eieren en roer ze los. Giet er de melk erbij, kruid met peper en zout en klop verder los. Doe een scheutje olijfolie in een pan en giet er ¼ van het eiermengsel in. Bak een dunne omelet op een zacht vuurtje. Herhaal.
-
3
Spoel de sla en zwier droog. Maak de lente-uitjes schoon en snipper fijn. Maak de radijsjes schoon en snij ze in flinterdunne plakjes. Vul de omeletjes met de sla, de garnalen, de plakjes radijs en de lente-ui. Vouw de omeletjes dubbel en serveer er de green goddess-saus bij.