Recept

Franse klassieker: toast champignon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je hebt maar weinig ingrediënten nodig voor deze toast, zorg dus dat die van topkwaliteit zijn 

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Maak de champignons schoon en snij ze in partjes. Hak de blaadjes van de peterselie fijn.

  2. 2

    Verhit een scheut olijfolie in een grote pan en bak hierin op een hoog vuur de champignons. Voeg 1 eetlepel boter, enkele druppels citroensap, de peterselie en de knoflook toe en kruid met peper en zout. Laat nog enkele minuten bakken.

  3. 3

    Rooster de sneetjes brood of bak ze bruin in een klontje boter. Verdeel er de champignons over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Franse klassieker: toast champignon

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!