Recept

Trofie met lamsballetjes en peultjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke maaltijdsalade met gehaktballetjes. 

bereiding
  1. 1

    Meng het lamsgehakt met het komijnpoeder, de garam masala en peper en zout. Maak balletjes van het gehakt en laat ze 1 uur opstijven in de koelkast. Verhit een scheutje olijfolie en roerbak de gehaktballetjes rondom rond bruin.

  2. 2

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af en laat afkoelen.

  3. 3

    Kook de peultjes beetgaar in gezouten water. Doe de blaadjes munt, basilicum en het teentje knoflook samen met een snuifje grof zout in een vijzel en plet alles. Voeg 3 eetlepels olijfolie toe en meng tot een smeuïge olie. Snij de lente-uitjes in schuine stukken.

  4. 4

    Meng de pasta met de muntolie, peultjes, gehaktballetjes, lente-ui en kruid met peper en zout. Garneer met extra munt en basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Trofie met lamsballetjes en peultjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!