Recept

Gehaktballetjes met gnocchi en mozzarella in tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Balletjes in tomatensaus met een twist! 

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook. Spoel de tijm en rozemarijn en hak fijn. Spoel het basilicum en hak grof. Meng het gehakt met het ei en het paneermeel. Maak er balletjes van.

  2. 2

    Verhit de olijfolie in een steelpan en bak de balletjes rondom aan. Haal ze uit de pan. Doe een scheut olijfolie in dezelfde pan en voeg de sjalot en de knoflook toe. Roerbak 1 minuut. Voeg de tomatenblokjes, de rozemarijn, de tijm, de oregano en het bouillonblokje toe en kruid met peper en zout. Laat zo’n 20 minuten stoven.

  3. 3

    Meng de gnocchi onder de tomatensaus. Voeg een scheut water toe. Verdeel de gehaktballetjes over de saus en laat op een zacht vuur garen.

  4. 4

    Verscheur de mozzarella boven de saus en laat erin smelten. Werk af met het basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gehaktballetjes met gnocchi en mozzarella in tomatensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!