Instant noedelsoep met rundvlees, sojascheuten en paksoi
bereiding
-
1
Pel en snipper de ui. Pel en plet de knoflook. Maak de lente-uitjes schoon en snij in stukken. Schil en rasp de gember. Spoel de chilipeper en hak fijn. Maak de shiitakes schoon en halveer. Spoel de paksoi en snij in grove repen. Spoel de sojascheuten. Snij het vlees in reepjes.
-
2
Verhit de arachideolie in een wok en bak de runderreepjes 1 minuut op hoog vuur aan. Haal ze uit de pan en voeg de paksoi, de shiitakes, de sojascheuten, de lente-uitjes, de knoflook, de gember, de chilipeper, het vijfkruidenpoeder en de sojasaus toe. Roerbak 2 minuten op hoog vuur.
-
3
Blus met de runderbouillon. Voeg de runderreepjes en glasnoedels toe. Laat koken tot de noedels gaar zijn.
-
4
Serveer meteen en werk af met koriander of bladpeterselie.