Courgettewrap met kip, avocado en ricotta
bereiding
-
1
Spoel de courgettes en snij de uiteindes eraf. Rasp de courgettes en laat uitlekken in een vergiet. Druk het vocht eruit.
-
2
Snij de kipfilet in reepjes. Meng de kipreepjes met de rode curry en yoghurt. Laat zo lang mogelijk marineren. Dit kan je gerust de avond voordien doen.
-
3
Kluts de eieren los in een mengkom. Meng er de courgettes en bloem onder. Kruid stevig met peper en zout. Verhit een scheutje olijfolie in een pannenkoekenpan en schep een soeplepel van het beslag in de pan. Wrijf met de achterkant van een eetlepel de wrap open. Bak de courgettewraps 3 minuten goudbruin aan elke kant.
-
4
Spoel en snij de ijsbergsla in fijne reepjes, spoel de rucola, pel de rode ui en snij 'm in fijne ringen. Snij de koriander grof. Snij de avocado in schijfjes. Besprenkel de avocado met het citroensap om het verkleuren te voorkomen.
-
5
Verhit olie in een antiaanbakpan en bak de kipreepjes. Strijk een lepel ricotta in het midden van elke wrap en verdeel er de kip, ijsbergsla, rucola, rode ui, avocado en koriander over.