Pappardelle met crispy zalm en plattekaas- kruidensaus
bereiding
-
1
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water. Klop het ei los in een bord. Doe de kokosrasp met het sesamzaad in een ander bord en kruid met peper en zout. Wentel de zalmfilets eerst door het ei en daarna door de kokosrasp. Zet even apart.
-
2
Snij de broccoli in roosjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Stoof de sjalot en de knoflook glazig in wat olie. Voeg de broccoliroosjes toe. Roerbak 5 minuten tot de roosjes beetgaar zijn. Roer de plattekaas los met de kruidenkaas en meng onder de broccoli. Kruid met peper en zout.
-
3
Giet de pasta af en bewaar wat van het kookvocht. Hussel de pasta onder de romige broccoli en giet er eventueel nog wat kookvocht van de pasta bij.
-
4
Bak de zalmfilets in olie goudbruin en krokant. Snij ze in plakjes en serveer bij de pasta. Werk af met de bieslook.