Recept

Gegrilde halloumi met tomaten en kruidensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een frisse, vegetarische ovenschotel! 

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de kruidensaus. Meng de gehakte peterselie, de gehakte munt, de gesnipperde lente-ui en de gehakte kappertjes in een kom of vijzel. Rasp er de citroen over. Pers de citroen en doe 2 eetlepels sap bij de kruidenmengeling, leng aan met 4 eetlepels olijfolie. Kruid nog met peper en zout en roer om.

  2. 2

    Verwarm de ovengrill voor. Snij de tomaten en de halloumi in plakken van een centimeter. Bak de halloumi 2 minuten aan beide kanten in een pan met wat olijfolie.

  3. 3

    Leg afwisselend plakjes halloumi en tomaat in een ovenschaal, lepel er de kruidensaus over en zet 5 minuten onder de grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde halloumi met tomaten en kruidensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!