Miniquiches met wontonvellen en gerookte forel
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en plet de knoflook. Pel de ui en snipper fijn. Hak ½ chilipepertje fijn. Fruit de ui, chilipeper en knoflook op een zacht vuurtje gaar. Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Laat goed uitlekken in een vergiet en hak grof.
-
2
Vet 8 cupcakevormpjes in met olijfolie en bebloem ze. Leg in elke vorm 1 wontonvel. Wrijf de wontonvellen in met olijfolie en beleg ze met een tweede vel.
-
3
Meng de eieren met de room en de mosterd. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
4
Verdeel de stukjes gerookte forel en de gebakken spinazie over de vormpjes en overgiet met het ei-roommengsel.
-
5
Zet gedurende 20 minuten in de oven. Werk af met enkele spinazieblaadjes.