Recept

2-kazen-frittata met boerenkool en lamsgehaktballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een hemelse combinatie van groenten en lamsgehakt, deze frittata. Deze smaakmaker maak je vanaf nu gegarandeerd geregeld klaar!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de boerenkool gaar in licht gezouten water. Meng de sjalot, het komijn- en korianderpoeder onder het gehakt en kruid met peper en zout. Rol er kleine hapklare balletjes van en bak ze in olijfolie rondom bruin. Schep ze uit de pan en laat even uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Bak in dezelfde pan de knoflook met de boerenkool aan. Voeg de courgettesliertjes toe en laat nog 2 minuten meebakken.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room, de pecorino en het basilicum en kruid met peper en zout. Vet een ruime ovenschaal of vuurvaste pan in met wat olijfolie. Schep er de gebakken groenten in. Verdeel er de gehaktballetjes over en giet er het eiermengsel over. Beleg met de plakjes mozzarella.

  4. 4

    Bak de frittata 30 minuten in de oven. Werk af met extra blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

2-kazen-frittata met boerenkool en lamsgehaktballetjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!