Recept

Koude pastasalade met garnaaltjes, avocado en foreldressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker zomerse salade met visdressing. 

bereiding
  1. 1

    Kook de farfalle gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat goed uitlekken.

  2. 2

    Spoel de komkommer en snij hem in halvemaantjes. Spoel en halveer de kerstomaten. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze fijn. Haal het vruchtvlees uit de avocado en snij de helft in plakjes, de andere helft in blokjes, besprenkel met citroensap.

  3. 3

    Maak de dressing. Doe de gerookte forelfilet met de zure room in een blender en mix fijn tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout en het citroensap.

  4. 4

    Meng de pasta met de komkommer, tomaten, lente-ui, blokjes avocado, de helft van de garnalen en de gehakte dragon. Roer er de forelsaus door. Leg de pastasalade op een schaal en werk af met de plakjes avocado, de rest van de garnalen en enkele takjes dragon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Koude pastasalade met garnaaltjes, avocado en foreldressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!