Lasagnecupcakes met pesto en broccoli
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze in enkele minuten beetgaar. Giet af en laat schrikken onder koud water.
-
2
Spoel de spinazie en laat uitlekken. Pel en snipper de knoflook en fruit in de olijfolie. Houd enkele mooie blaadjes spinazie apart en laat de rest slinken met de knoflook. Roer de pesto en de broccoli voorzichtig door de spinazie.
-
3
Kook de lasagnevellen beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat kort uitlekken. Neem een bakplaat voor muffins, en duw een vierkantje bakpapier van 15 op 15 cm in ieder vormpje. Leg een lasagnevel in ieder vormpje en leg er nog eentje kruislings over. Vul de ‘cupcakes’ met de vulling en eindig met wat gemalen kaas. Schuif de bakplaat 20 minuten in de oven.
-
4
Haal uit de oven en werk af met enkele blaadjes spinazie.