Recept

Spaghetti met kappertjes-spinaziesaus en parelhoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze feestelijke pasta is echte comfortfood.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kook de spaghetti beetgaar volgens de instructies op de verpakking en giet af.

  3. 3

    Zet een pannetje op het vuur met olijfolie en bak de kappertjes erin. Giet de sojaroom erbij en verkruimel er de groentebouillon in. Laat even inkoken tot de gewenste sausdikte.

  4. 4

    Spoel de spinazie en laat uitlekken. Verhit olijfolie in een pan en doe er de spinazie in, hou enkele blaadjes apart voor de afwerking. Pel het teentje knoflook, prik het op een vork en roer met de vork in de pan tot de spinazie slinkt en de knoflook zijn smaak heeft afgegeven. Roer de spinazie door de roomsaus, giet de saus over de pasta en hussel alles voorzichtig door elkaar.

  5. 5

    Warm de parelhoen op. Snij het vlees in plakjes van ongeveer 1 centimeter dik. Verdeel de saus over de pasta en leg er de parelhoen bij. Werk af met enkele blaadjes verse spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met kappertjes-spinaziesaus en parelhoen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!