Recept

Volkorenspaghetti met burrata, vijgen en balsamicoazijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pasta oogt erg feestelijk, maar is verrassend snel klaar!

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snij hem in fijne plakjes. Fruit ze kort in de olijfolie, voeg de chilivlokken toe en laat de knoflook lichtjes kleuren. Voeg de balsamicoazijn toe en laat even op ’n zacht vuur pruttelen terwijl de pasta kookt.

  2. 2

    Kook de pasta al dente in ruim gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat hem daarna goed uitlekken.

  3. 3

    Snij de vijgen in kwartjes. Roer de spaghetti door de balsamicosaus. Draai een mooie portie rond een vork en leg dat rolletje in een bord. Verdeel er per persoon een half bolletje burrata en enkele kwartjes vijg over. Werk af met de shiso. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenspaghetti met burrata, vijgen en balsamicoazijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!