Yoghurtcake met mango en limoen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Smelt de kokosolie in de microgolfoven.
-
2
Klop de eieren los met de vanillesuiker, de honing en de yoghurt. Schenk er het gesmolten kokosvet bij. Voeg de bloem, een snuifje zout en het bakpoeder toe en roer tot een glad beslag.
-
3
Snij 1 limoen in flinterdunne plakjes en hou die apart voor de afwerking. Rasp de schil van de overige 2 limoenen en pers het sap van 1 limoen. Doe de geraspte limoenschil en het sap bij het beslag.
-
4
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Schep de mango door het beslag. Doe het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm en beleg met de dunne plakjes limoen. Bak de cake 1 uur in de oven. Dek af met aluminiumfolie als de cake te donker kleurt. Controleer met een prikker of de cake klaar is, ontvorm en laat afkoelen op een rooster.