Koude macaroni met mango, entrecote en limoendressing
bereiding
-
1
Kook de pasta beetgaar, giet af en laat afkoelen.
-
2
Pel en plet de knoflook. Meng het kerriepoeder met de kokosroom, knoflook en limoensap, kruid met peper en zout.
-
3
Rooster de noten in een pan, laat ze afkoelen en hak ze grof. Pel de rode ui en snij in reepjes. Pel de mango en snij eveneens in reepjes of plakjes.
-
4
Verhit een grillpan of de BBQ en gril de entrecote aan beide zijden 1 minuut. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten rusten en snij in plakjes.
-
5
Meng de pasta met 1 eetlepel olijfolie, de mango, rucola, de helft van de verse koriander, veldsla, noten en kruid met peper en zout. Overgiet met wat dressing en garneer met extra koriander. Serveer met de plakjes entrecote en de rest van de dressing in een kommetje.