Recept

Viskoekjes met mango-kerrieyoghurt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit hapje met vis volgens de methode van Sandra Bekkari is origineel, slank en overheerlijk. 

bereiding
  1. 1

    Snij de vis in grove stukken. Maak de lente-uitjes schoon en hak grof. Doe de vis, de lente-ui, de dilleblaadjes, het ei en het amandelmeel in de blender en hak fijn. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast om even op te stijven.

  2. 2

    Bereid de yoghurt. Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukjes. Doe de mango met de mayonaise, de skyr, 1 eetlepel limoensap en het kerriepoeder in een blender en mix. Kruid met het chilipoeder en zout. Bewaar in de koelkast.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200°C. Maak kleine burgertjes of balletjes van de vismengeling en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en gaar 10 tot 12 minuten in de oven. Je kunt ze ook in de airfryer bereiden of bakken in een pan met olijfolie. Serveer met de mangoyoghurt

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Viskoekjes met mango-kerrieyoghurt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!