Broccolirijst met halloumi
bereiding
-
1
Maak de broccoli’s schoon en snij ze in kleine stukjes. Mix tot rijst in een blender. Bak de broccolirijst 2 minuten in een braadpan met 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
2
Snij de halloumi in reepjes en bak ze goudbruin in 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
3
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kleine hoge kookpot en bak de currypasta 2 minuten tot de geuren vrijkomen. Voeg de kokosmelk eraan toe en laat 5 minuten rustig inkoken.
-
4
Spoel en dop de sperzieboontjes. Voeg de boontjes toe aan de saus en laat ze 5 minuten meekoken. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Doe de erwtjes en spinazie in de saus, roer goed om en kruid met zout.
-
5
Schep de saus op de borden, leg er de halloumi en de broccolirijst op en werk af met de koriander.