Recept

Hasselbackaardappelen met gegrilde halloumi en een wintersalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze winterse comfort food is lekker gezond en volledig vegetarisch!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Spoel de aardappelen en snij ze om de 2 mm in, maar snij ze niet helemaal door. Besprenkel ze met olijfolie, kruid ze met peper en zout en rooster ze 45 minuten in de oven.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor de dressing en breng hem op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Maak het witloof en de radicchio schoon. Snipper de blaadjes fijn. Hussel de waterkers eronder en doe er ook de dressing bij.

  4. 4

    Snij de halloumi in plakjes. Verhit een beetje olijfolie in een grillpan en gril de plakjes halloumi aan beide kanten goudbruin.

  5. 5

    Serveer de hasselbackaardappelen met de winterse salade en de halloumi. Werk af met de verse tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hasselbackaardappelen met gegrilde halloumi en een wintersalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!