Recept

Wok met scampi’s, boontjes en lente-uitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Combineer ui met bonen en je hebt een instant hit! 

bereiding
  1. 1

    Gebruik je verse gember, rasp die dan tot je 1 koffielepel hebt. Pel en pers de knoflook. Maak de lente-uitjes schoon en hak ze in grove stukken.

  2. 2

    Roer de miso los met 4 eetlepels water en meng met de Gimber of gember, de knoflook, de sojasaus, de sesamolie en de chilivlokken.

  3. 3

    Kook de noedels beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.

  4. 4

    Bak de scampi’s in hete olijfolie 1 tot 2 minuten op een hoog vuur. Neem ze uit de pan. Doe de boontjes in de pan en laat ze op een zachter vuur 4 minuten garen.

  5. 5

    Voeg de lente-ui, de scampi’s en de misomengeling toe en laat alles 2 minuten op een hoog vuur karamelliseren.

  6. 6

    Voeg de noedels toe en roer om. Werk af met de verse koriander en geef er de limoen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok met scampi’s, boontjes en lente-uitjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!