Pastasalade met gebakken knolselder, fenegriekkaas en peterselieolie
bereiding
-
1
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
2
Schil de knolselder en snij de knol in kleine plakjes. Verhit een scheutje olijfolie en bak de knolselder op een zacht vuur gaar en goudbruin. Kruid met peper en zout. Laat afkoelen.
-
3
Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Pers het sap van 1 helft. Hak de peterselie fijn tot je 2 eetlepels hebt. Meng de peterselie, de citroenschil, het citroensap en 2 eetlepels olijfolie. Meng de peterselieolie onder de knolselderblokjes.
-
4
Snij de kaas in fijne plakjes. Meng de pasta met de knolselder en de kaas. Werk af met de rest van de peterselie. Kruid met peper en zout.