Recept

Pisco sour met limoen en chili

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Liever een traditionele pisco sour? Je kunt de tajín perfect weglaten.

bereiding
  1. 1

    Koel de glazen voor met het crushed ice. Doe het tajínpoeder op een diep bordje.

  2. 2

    Doe de pisco, het suikerwater, het limoensap en de eiwitten in een cocktailshaker. Schud lang en krachtig tot de cocktail mooi schuimig is.

  3. 3

    Doe het crushed ice uit de glazen. Wrijf de bovenste randjes van de glazen in met een beetje water. Dop de glazen in het tajínpoeder om een mooi randje te krijgen.

  4. 4

    Doe de ijsblokjes in de glazen. Giet de pisco sour door de strainer in de glazen en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pisco sour met limoen en chili

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!