Pasta ceasarsalade met konijn
bereiding
-
1
Verwarm de oven op 200°C. Leg de konijnschouders op een bakplaat met bakpapier, kruid met peper en zout en wrijf de schouders in met 2 eetlepels olijfolie. Bak het vlees 30 minuten in de oven. Draai het regelmatig om en overgiet met het sap in de bakplaat.
-
2
Kook de pasta al dente. Giet af en spoel onder koud stromend water. Zet nog even aan de kant. Kook de eieren 6 minuten en hak de peterselie grof.
-
3
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een maatbeker en mix glad. Voeg eventueel water aan toe als de dressing te vast van structuur is.
-
4
Verdeel de pasta over de borden, leg er de konijnschouders op. Snij de eieren middendoor en leg op de pasta. Overgiet met de dressing en werk af met grofgehakte peterselie en de geraspte parmezaan. Kruid met peper en zout.