Koude spring rolls
bereiding
-
1
Meng alle ingrediënten, behalve de pinda’s, voor de hoisindip en voeg 125 milliliter water toe. Zet de hoisindip 30 minuten in de koelkast.
-
2
Spoel de komkommer, schil de wortel en maak de lente-uitjes schoon. Snij ze alle drie in dunne reepjes.
-
3
Vul een diep bord of grote schaal met water. Leg een rijstvel even in het water en leg het daarna op een vochtige kunststof snijplank.
-
4
Leg wat komkommer, lente-ui, wortel, mihoen en munt in het midden van het rijstvel. Bestrooi met krokante uitjes. Leg daarop 3 garnalen naast elkaar en werk af met enkele blaadjes koriander. Vouw de zijkanten van het rijstvel naar binnen en rol de spring roll op. Doe hetzelfde met de andere rijstvellen.
-
5
Snij de spring rolls doormidden en leg ze op een bordje. Werk de hoisindip af met de pinda’s en serveer bij de spring rolls.