Papillot met Marokkaanse worteltjes
bereiding
-
1
Maak de wortelen schoon, en snij ze in de lengte door. Kook de couscous in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking, gaar.
-
2
Meng de garam masala met de komijn, de sjalot, de honing en de olijfolie. Leg 4 vierkante stukken bakpapier open op een bakplaat en verdeel er per persoon ¼ van de wortelen over. Lepel er de marinade over, leg er de abrikozen op, vouw de papillot dicht en bind vast met keukentouw. Zet de bakplaat voor 20 minuten in de oven.
-
3
Bak ondertussen de lamskroon goudbruin aan de buitenkant en rosé vanbinnen. Kruid met peper en zout.
-
4
Vouw de pakketjes open op de borden, lepel er wat Griekse yoghurt over en bestrooi met koriander en granaatappelpitjes. Serveer met lamskoteletjes en couscous.