Recept

Tagliatelle met romige groene kool en scampi’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snelle, smeuïge herfstpasta met scampi en groene kool, heerlijk wokgerecht!

Zorg ervoor dat je wok goed heet is, voordat je de ingrediënten toevoegt. Zo blijven de groentjes lekker knapperig en krokant.

bereiding
  1. 1

    Snij de groene kool in fijne repen. Pel en snipper de knoflook en de sjalot.

  2. 2

    Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Fruit de sjalot glazig in een grote wokpan. Voeg de knoflook en de groene kool toe. Roerbak tot de groene kool beetgaar is. Voeg de kokosmelk toe en laat nog even garen.

  4. 4

    Bak intussen de scampi’s krokant in wat boter. Kruid met de chilivlokken, peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de tagliatelle over borden, lepel er de groene kool en de scampi’s bij. Werk af met een takje oregano en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met romige groene kool en scampi’s

Ingrediënten voor

4 personen
  • scampi's (schoongemaakt, met staartje er nog aan)24 stuks
  • groene kool½ stuk
  • sjalot1 stuk
  • knoflook1 teentje
  • kokosmelk200 ml
  • tagliatelle400 g
  • boter
  • verse oregano
  • chilivlokken1 kl
  • peper en zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!