Papillot met zeebarbeel, pompoen en tuinkruiden
bereiding
-
1
parmezaanschilfers • ½ kl garam masala • peper en zout • olijfolie 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de pompoen en verwijder de pitten. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel en snipper de sjalot. Hak de verse kruiden grof.
-
2
Meng de verse kruiden met de de sinaasappelschil, 4 eetlepels olijfolie, de garam masala, peper en zout.
-
3
Bak de pompoen en de sjalot beetgaar in olijfolie en kruid met peper en zout.
-
4
Knip vier stukken bakpapier van 30 x 40 centimeter. Verdeel op elk stuk bakpapier een zeebarbeelfilet en lepel er de pompoenblokjes en de kruiden over. Vouw het papier dicht en bind de pakketjes vast met keukentouw.
-
5
Leg de pakketjes op een bakplaat en gaar ze 20 minuten in de oven. Open de papillot, bestrooi de vis met de parmezaanschilfers en werk af met een blaadje peterselie.