Recept

Wortel-spinaziestoemp uit de oven met notenkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke stoemp van wortel en spinazie à la Sandra Bekkari. 

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze samen samen gaar in lichtgezouten water.

  2. 2

    Hak de noten fijn. Meng er het paneermeel en de pecorino onder en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet de wortelen en de aardappelen af en laat even uitdampen. Laat op het vuur staan en pureer alles met een pureestamper. Schep er de spinazie en de zure room onder en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Zet de gril van de oven aan op de laagste stand. Schep de puree in een ovenschaal en verdeel er het notenmengsel over. Gril de puree 10 minuten in de oven. Werk af met de extra spinazieblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wortel-spinaziestoemp uit de oven met notenkorst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!