Recept

Pinwheels met kweepeergelei en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk bladerdeeghapje met geitenkaas en kweepeergelei. De kweepeergelei kun je ook vervangen door abrikozenconfituur. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Rooster de pistachenootjes in een pan zonder vetstof en hak ze grof.

  2. 2

    Bestrijk het bladerdeeg met een laagje zachte geitenkaas en een fijn laagje kweepeergelei. Bestrooi met de pistachenootjes en de tijm. Rol het deeg op en snij het in plakjes van 1 à 2 cm.

  3. 3

    Leg de pinwheels op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met de eidooier. Bak ze 15 à 18 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pinwheels met kweepeergelei en geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!