Recept

Ravioli met kreeft en oosterse saus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Altijd feest met kreeft! Tip:Leg de kreeft op haar buik op een schoon werkblad en neem een vlijmscherp mes. Start aan de kop en de scharen en snij dan het rugpanster door.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 80°C. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Schil de gember en rasp ‘m tot je 1 koffielepel hebt. Ontpit de chilipeper en hak ‘m fijn.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie en stoof de sjalot en de knoflook zacht. Voeg de gember, de chilipeper, de kokosmelk, de sojasaus en de vissaus toe en laat 2 minuten inkoken.

  3. 3

    Halveer de kreeften. Leg ze op een bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en kruid ze peper en zout. Zet 5 minuten in de oven.

  4. 4

    Kook intussen de verse ravioli enkele minuten in gezouten water tot ze bovendrijven. Giet de pasta af en laat uitlekken.

  5. 5

    Serveer de ravioli met de halve kreeft en de oosterse saus. Werk af met de waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met kreeft en oosterse saus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!