Sneeuwmuffins met witte chocolade en kokos
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Meng de bloem met een snuifje zout. Klop de eieren los. Voeg de gesmolten boter, de suiker en het vanille-extract toe aan de eieren en klop tot een luchtig mengsel. Voeg de bloem in delen toe en klop tot een glad beslag.
-
2
Verdeel het beslag over 6 met bakpapier beklede muffinvormpjes en bak de muffins 30 minuten in de oven.
-
3
Maak de frosting. Smelt de witte chocolade au bain-marie of in de microgolfoven en laat wat afkoelen. Mix de boter glad, voeg er de poedersuiker aan toe en mix romig. Spatel er de witte chocolade, de roomkaas en het vanille extract onder.
-
4
Schep de frosting in de spuitzak en spuit een mooi toefje op elke muffin. Bestrooi de muffins met het kokospoeder en werk eventueel af met eetbare decoratie.