Breugelkrans
bereiding
-
1
Ontpit de meloen. Schep met een parisiennelepel bolletjes uit de meloenen. Leg telkens een bolletje in een plakje gerookte ham. Bereid de kippenvleugels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
2
Snij de witte pensen in plakjes van 1 cm dik. Bak ze goudbruin in een scheutje olijfolie en laat ze afkoelen. Snij de mosterdkaas in plakken en duw er kleine ronde vormpjes uit. Spoel de druiven en snij ze in plakjes. Prik telkens een plakje pens, een plakje druif en een stukje kaas op een houten stokje.
-
3
Besmeer de toastjes met wildpaté en een lepeltje vijgenconfituur. Snij de gekookte ham in reepjes en wikkel er de augurkjes in. Bind telkens 3 gedroogde worstjes samen met een mooi lint.
-
4
Maak een krans met de meloenbolletjes, pensspiesjes, patétoastjes, plakjes gekookte ham, droge worstjes, kippenvleugeltje en appelkappertjes en werk af met de peterselie. Geef er mosterd, brood en boter bij.