Recept

Krans van rauwe groenten met dips

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassieke rauwe dipgroentjes worden spannend als je ze als aperokrans serveert.

Tip: laat voor vegetariërs de worcestershiresaus weg uit de cocktaildip.

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Hou het seldergroen bij. Duw vormpjes uit de paprika. Snij de rest van de groenten in hapklare stukken of repen.

  2. 2

    Maak de dips. Meng de cocktailsaus met enkele druppels tabasco, een snuif paprikapoeder en enkele druppels worcestershiresaus. Doe de saus in een potje en werk af met enkele extra druppels tabasco.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Spoel en snipper de bieslook. Meng de zure room met de geraspte citroenschil, de knoflook en een snuifje gerookt paprikapoeder. Doe de saus in een potje en werk af met de bieslook.

  4. 4

    Wrijf de hummus in een cirkel op een groot bord en beleg met de groentjes. Schik ook de dipsausjes in de krans. Werk af met het seldergroen en de verse kruiden of postelein.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krans van rauwe groenten met dips

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!