Kokoscurry met drumsticks en boekweitnoedels
bereiding
-
1
Spoel de chilipeper en verwijder zaadlijsten en zaadjes. Snipper fijn. Kneus de stengels citroengras en rasp de gember. Fruit alles samen in hete olijfolie, voeg er de currypasta aan toe en roer goed om.
-
2
Blus met de bouillon en leg er de drumsticks in. Breng aan de kook en laat 10 minuten onder een deksel sudderen.
-
3
Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Doe ze bij de bouillon. Voeg er de kokosmelk aan toe en laat nog 5 minuten sudderen. Spoel de peultjes en halveer ze in de lengte. Doe ze samen met de diepvrieserwtjes bij de bouillon en laat 4 minuten mee garen. Kook intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in gezouten water.
-
4
Snij de lente-uien in fijne ringen en pluk de blaadjes van de koriander. Breng de curry op smaak met het limoensap, de vissaus, peper en zout. Verdeel over de borden en serveer ze met de noedels. Werk af met de lente-ui en de koriander.