Recept

Chocolade-pindakaaswafels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Natalie tipt!

“Toegegeven, ik heb dit recept een aantal keer moeten maken voor de verhoudingen klopten. Maar de kinderen aten mijn ‘misbaksels’ met plezier op. Nu vries ik de wafels stuk per stuk in. Als ik naar kantoor ga, neem ik er eentje mee voor op de trein.”

bereiding
  1. 1

    Mix de havermout tot meel en meng met het bakpoeder en het zout. Pel de bananen en doe ze samen met de honing, de pindakaas, de havermelk, de eieren en het cacaopoeder in de blender en mix. Voeg de havermix toe en schep om. Voeg ten slotte de chocoladedruppels toe en schep goed om.

  2. 2

    Verhit een scheutje zonnebloemolie in het wafelijzer en lepel er kleine hoopjes van het beslag in. Bak de wafels in ± 4 minuten krokant.

  3. 3

    Pel de banaan en snij hem in plakjes. Spoel de aardbeien en snij ze in partjes. Werk de wafels af met de plakjes banaan en partjes aardbei.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolade-pindakaaswafels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!