Recept

Frisse curry met mango, edamame en scampi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sandra Bekkari maakt een gezond recept: een heerlijke oosterse curry met scampi's. Je zet 'm al in 30 minuten op tafel. 

bereiding
  1. 1

    Stoof de sjalot, de knoflook en de gember aan in een kookpot met olijfolie. Voeg de garam masala en de madras curry toe en roerbak even. Voeg de wortel, paprika, kokosmelk en de groentebouillon toe en laat 15 minuten sudderen.

  2. 2

    Voeg na 5 minuten de edamameboontjes toe en laat mee sudderen. Voeg de laatste 5 minuten de mango toe.

  3. 3

    Dep de scampi goed droog en bak ze kort in een hete pan met olijfolie, zo’n halve minuut aan iedere kant. Kruid met zwarte peper en een snufje zout. Werk af met verse munt en sesamzaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!