Kippenballetjes met broccoli en mosterdroom
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en snipper de ui. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui en de knoflook. Voeg het kippenbouillonblokje, 250 milliliter water en de room toe en laat 2 minuten inkoken. Voeg de mosterd toe en breng op smaak met peper en zout. Giet in een ovenschaal.
-
2
Meng het kippengehakt met de eidooier, het amandelpoeder en de kippenkruiden. Meng goed en rol tot hapklare balletjes (± 5 cm). Leg de gehaktballetjes op de saus in de ovenschaal.
-
3
Snij de roosjes van de broccoli. Leg de broccoliroosjes en de bimi bij de gehaktballetjes. Sprenkel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 30 minuten in de oven of tot alles goudbruin en gaar is.