Recept

Frittata met chorizo, sperzieboontjes en kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zeg niet zomaar omelet tegen deze goed gevulde frittata met sperziebonen of prinsessenbonen! Als je een vuurvast pannetje hebt, kun je 'm trouwens ook perfect garen in de oven op 180°C.

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en de rode uien en snipper ze fijn. Maak de puntpaprika schoon en snij hem in stukjes. Stoof de knoflook, de rode ui en de puntpaprika aan in een pan met de olijfolie.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze in gezouten water.

  3. 3

    Snij de chorizo in stukjes en voeg ze toe aan het pannetje met de paprika. Laat even meestoven. Voeg ook de boontjes toe aan het pannetje.

  4. 4

    Hak de verse kruiden fijn. Klop de eitjes los met de melk en meng de verse kruiden eronder. Kruid met peper en zout. Giet het eimengsel bij in het pannetje en zet er een deksel op. Laat de frittata zo zachtjes 20 minuten garen op het vuur tot hij volledig gestold is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frittata met chorizo, sperzieboontjes en kruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!