Drumsticks met geroosterde krielaardappelen en watermeloen-fetasalade
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en pers de knoflook en meng met de honing, de sojasaus en het paprikapoeder tot een kleverig geheel. Voeg nog een scheutje olijfolie toe en kruid met peper en zout. Wentel de drumsticks door het sausje en leg ze in een ovenschaal.
-
2
Boen de aardappelen schoon en snij ze in partjes, leg ze bij de drumsticks. Bak 30 minuten in de oven en draai de drumsticks en de krieltjes na 15 minuten eens om.
-
3
Maak de salade. Snij de watermeloen in blokjes. Gril de watermeloen aan beide kanten in een grillpan. Pel de rode ui en snij in ringen. Doe de rucola met de ui en de watermeloen in een kom. Verbrokkel er de feta over. Besprenkel met balsamicoazijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
4
Serveer de drumsticks met de aardappeltjes en de salade.