Zeebaars en venkel van de bakplaat met courgetti
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de venkelknollen schoon en snij ze in stukken. Snij de citroenen in partjes.
-
2
Schik de stukken venkel en de partjes citroen op de bakplaat. Besprenkel ze met 4 eetlepels olijfolie en kruid ze met peper en zout. Rooster zo’n 20 minuten in de oven.
-
3
Kruid de buikholtes van de vis met peper en zout en vul ze met de peterselie en wat citroentijm. Leg de vissen bij op de bakplaat, besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie en kruid ze met peper en zout. Rooster opnieuw 20 minuten in de oven.
-
4
Meng intussen de kant-en-klare courgetti met de rest van de olijfolie en kruid met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Haal de bakplaat uit de oven. Werk de vis af met de rucola en de rest van de citroentijm en geef er de courgetti bij.