Recept

Pitapizza met pompoenpuree en kippengehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een pizza van een pitabroodje? Doen!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de pompoenblokjes gaar in de kippenbouillon. Spoel en droog de spinazie. Laat ze slinken in olijfolie en kruid met peper en zout. Laat wat afkoelen en knijp er dan al het vocht uit.

  2. 2

    Bak het kippengehakt rul in een droge koekenpan. Kruid het met het komijnpoeder, het kerriepoeder, peper en zout.

  3. 3

    Giet de pompoenblokjes af en doe ze in een blender. Voeg de room toe, kruid met peper en zout en mix glad. Pel de rode ui en snij hem in ringen. Snij de mozzarella in plakjes.

  4. 4

    Bestrijk elk pitabroodje met pompoenpuree. Verdeel er de spinazie, het kippengehakt, de mozzarella en de rode ui over. Bak de pitapizza's 15 minuten in de oven tot de kaas begint te kleuren. Werk af met de extra spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pitapizza met pompoenpuree en kippengehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!