Recept

Chorizognocchi met pesto en courgette

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Natalie tipt!

“Kies voor kant-en-klare pesto van goede kwaliteit. Heb je nog een restje over, smul dat de dag nadien op tijdens de lunch. Doe de gnocchi met een handvol mozzarella in een ovenschaal en zet ze een 10-tal minuten onder de ovengrill voor een krokant korstje.”

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de courgette. Verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in halve maantjes. Pel en snipper de sjalot. Snij de chorizo in kleine blokjes of halve maantjes.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en bak de chorizo en de sjalot krokant. Haal ze uit de pan en maak de pan schoon. Verhit opnieuw wat olijfolie in de pan en voeg de courgette en de gnocchi toe. Bak ze krokant op een zacht vuur. Voeg de gesnipperde salie toe en kruid de gnocchi met peper en zout.

  3. 3

    Stort de gnocchi in een schaal en werk ze af met de gebakken chorizo, een lepeltje pesto en de extra salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!