Recept

Rode havermout met sinaasappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met gepofte quinoa geef je een ontbijt of dessert extra crunch, zoals in deze rode havermout à la Pascale Naessens. 

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van de sinaasappelen in een kommetje. Pers 100 milliliter sinaasappelsap uit in een steelpan en voeg er 100 gram rode vruchten en de agavesiroop aan toe. Verwarm op een zacht vuur en roer af en toe tot de rode vruchten wat oplossen in het sinaasappelsap.

  2. 2

    Meng de havermout eronder en laat 10 minuten staan. De havermout zal intens rood kleuren.

  3. 3

    Verdeel de rode havermout over de kommetjes en werk ze af met de verse rode vruchten, de gepofte quinoa en de geraspte sinaasappelschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rode havermout met sinaasappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!