Recept

Havermoutpap met gekaramelliseerde banaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je kunt deze havermoutpap zowel warm als koud serveren. Als je ze koud serveert, kun je ze al de avond vooraf klaarmaken en moet je ze alleennog afwerken op het moment zelf.

bereiding
  1. 1

    Kook de havermout gaar in de melk met de gekneusde kardemompeul, het kaneelpoeder en het vanille-extract.

  2. 2

    Haal de banaan uit de schil en snij ze in schijfjes. Bak de schijfjes banaan in een pannetje met de boter en het mandarijnsap. Bestrooi ze met rietsuiker. Laat de stukjes banaan langs beide kanten mooi karamelliseren.

  3. 3

    Serveer de havermoutpap met de gekaramelliseerde banaanschijfjes en werk ze nog af met een beetje extra kaneel¬poeder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Havermoutpap met gekaramelliseerde banaan

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!