Recept

Spiesjes van geroosterde brioche en tagliata van gerijpte entrecote

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrukkelijke spiesjes van geroosterde brioche en tagliata van gerijpte entrecote.

bereiding
bereiding
  1. 1

    Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de entrecote op een hoog vuur 1 minuut aan beide kanten. Kruid met flink wat peper en zout. Haal hem uit de pan en laat hem afkoelen.

  2. 2

    Snij het brood in kleine blokjes van 1,5 à 2 cm. Bak in de pan van het vlees de blokjes brioche goudbruin en krokant. Zet opzij.

  3. 3

    Snij het vlees in heel fijne plakjes en prik ze op spiesjes. Eindig met een blokje brioche.

  4. 4

    Rasp de schil van de citroen en pers het sap. Pel de knoflook. Doe de blaadjes van de peterselie, de knoflook, ½ kl citroenschil, 1 eetlepel citroensap en 40 milliliter olijfolie in de blender en mix tot een fijne groene olie.

  5. 5

    Besprenkel de spiesjes met de peterselie-olie. Geef er de rest van de peterselie-olie bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spiesjes van geroosterde brioche en tagliata van gerijpte entrecote

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!