Recept

Crème van faux gras met boschampignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Faux gras is een plantaardig en diervriendelijk alternatief voor foie gras. Rond de feestdagen verkrijgbaar in de supermarkt.

bereiding
  1. 1

    Hak de hazelnoten fijn. Verhit een scheutje olijfolie en bak de hazelnoten met de panko goudbruin. Kruid de crumble met een snuifje zout. Laat de crumble afkoelen.

  2. 2

    Meng de faux gras met de mascarpone en kruid de crème met peper en zout. Doe de crème in een spuitzak en spuit ze in de glaasjes.

  3. 3

    Pel en plet de knoflook. Maak de boschampignons schoon en hak ze grof. Verhit een scheutje olijfolie en roerbak de boschampignons met de knoflook gaar op een hoog vuur. Kruid ze met peper en zout.

  4. 4

    Vul de glaasjes verder met de gebakken champignons en de hazelnootcrumble. Werk ze af met een blaadje salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Crème van faux gras met boschampignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!